Alla inlägg under mars 2008

Av Tezz - 5 mars 2008 21:53

Då sitter man här igen... Intensivläsandes en bok. Har haft massor av tid, återigen. Men nej då, istället för att läsa några timmar lite här och där under flera dagar, så skjuter man på det och får sitta sista kvällen och plöjja igenom sidorna. Inte så bra. Särskilt inte när det är en jobbig bok då man hela tiden måste tänka på vad det är man egentligen läser. 


Just nu läser jag Foucault, Övervakning och Straff. En fransk filosof... Har hört mycket bra om honom, men jag vetefan, vet ju knappt vad jag läser ju! Håller på att bli helt knäpp av det här. När ska jag lära mig? Börja i tid, ta lite i taget, då kommer allt bli mycket bättre...  

Av Tezz - 4 mars 2008 21:17

Gick ner lite tidigare till tunnelbanan idag, skulle hoppa in på konsum och köpa frukt, så jag hade nått att äta till mellanmål. I kassan framför mig stod en äldre man och hans fru (?). Hon var en sådan där riktig härlig gumma som bara strålade av glädje. Så vänder hon sig till mig och börjar prata, säger att det är riktigt kallt ute, men de hade allt varit ute och tagit sin dagliga promenad. Jag tänkte att så vill jag vara när jag blir gammal. Glad, hurtig och framförallt trevlig. Härligt!


Var och tränade idag också. Köpte mina fotskydd, så nu har jag all utrustning utom huvudskydd, men det är inte det viktigaste, det kommer sen någon gång. Ska se till att komma igång och sparras lite nu!


Hej hopp! 




Av Tezz - 3 mars 2008 15:14

Allt mitt festande den senaste tiden har kostat lite... Resten av månaden får nog bli en vit månad. Vilket dock är väldigt bra om man ser till mitt hälsosamma liv. 


Tycker alltid att man har fått vrida och vända på pengarna, även då man jobbade. Nu när man studerar och inte jobbar extra måste man verkligen tänka på var pengarna hamnar. De där extra tusenlapparna man fick då man jobbade skulle vara rena lyxen nu. Hur kunde man klaga på att man inte hade pengar? Vad gjorde man egentligen?


Jag har insett att jag nog måste försöka börja jobba lite extra. Ett helgjobb vore bra, men var? Någon som har nått att erbjuda? 


Av Tezz - 2 mars 2008 21:56

Min första vecka i mitt nya hälsosamma liv har väl gått sådär...

Har lyckats äta frukost varje dag, har väl ätit ganska regelbundet också. Nyttig mat däremot, njae. Har blivit en hel del skräpmat och en hel del öl. Vad som däremot har gått riktigt bra är att inte äta godis, vilket var det jag först tänkte bättra mig på! Har inte ätit något godis på hela veckan, trots att jag varit riktigt sugen!


Jag och fyllemat...En riktigt god nachotallrik


Av Tezz - 2 mars 2008 21:40

Har blivit mycket festande den senaste tiden... Blev utgång igår igen.

Var först hemma hos Oskar och Sofia, drack lite vin. Åkte sedan in till Söder och Spoon där vi mötte upp Björn. Åkte efter detta vidare till Debaser Slussen.


 Ett par bilder från kvällen... Skål!



 

Av Tezz - 2 mars 2008 21:31


Mina t-shirtar jag fick i fredags (bilder från loserkids.com)

Ovido - Quiz & Flashcards