Alla inlägg den 21 april 2008

Av Tezz - 21 april 2008 19:53

Idag var jag på praktik, pallrade mig ändå iväg till skolan för att ta reda på hur det gått på tentan jag lämnade in för några veckor sedan. Får då reda på att den är borta! Registrerad är den, men min lärare har tappat bort den! Och inget betyg får jag reda på heller... Ringer upp honom, han ber om ursäkt, säger att han tror att den ligger hemma, lovar att ringa upp så fort han har hittat den. Förhoppningsvis redan ikväll. Jahopp, vad ska man göra? Bara att vänta på att den där telefonen ska ringa med beskedet hur det har gått, hoppas på att tentan kommit tillrätta... Inget samtal har kommit än, klockan tickar... 


Nåväl, något positivt idag var i alla fall att mina kläder jag har beställt från H&M kom! En hel drös med kläder jag ska använda nu i vår/sommar! Härligt! Jag är nöjd med allt!  


Kommer antagligen uppdatera med lite bilder, både från fest och på kläder. Kan tänka mig att någon/några kommer efterfråga det. Så lika bra att meddela på en gång.  Just nu har jag ingen ork att fixa med några bilder. Kommer de, så kommer de. 

Av Tezz - 21 april 2008 19:45

Dags för lite uppdatering igen... 

Fest i helgen. Firade Christians 27 års dag, som var i förra veckan. Så då drog vi ihop en fest här hemma. Var nästan 30 pers som dök upp. Trevligt! En blandad skara människor, många olika typer och stilar. Kul tycker jag.


Pluggandet har det inte gått något vidare med den här helgen. Efter att ha pluggat så intensivt förra veckan, så kände mitt huvud för en paus. Nu sitter jag här med lite småångest över det. Borde ta tag i det igen. Synd att det är så förbannat tråkigt! Jag vill göra roligare saker. 



Ovido - Quiz & Flashcards