Alla inlägg under november 2007

Av Tezz - 7 november 2007 15:14

Sitter i skolan och pluggar nu. Det är bra de dagarna man ska träna och inte hinner/orkar åka hem innan träningen. Man får lite gjort då.


Nästa stora projekt i skolan som vi påbörjade idag är att skriva en arbetsplan för teknik till förskolan. Det känns stort och lite jobbigt. Vet inte riktigt var man ska börja. Sitter och studerar olika skolors arbetsplaner för att få någon uppfattning om hur man ska lägga upp det hela. Tiden känns knapp också, har ungefär 8 tillfällen att arbeta med det här, men det är som det brukar. Ofta när man påbörjar ett projekt så undrar man hur tiden ska räcka till, men det brukar den ändå alltid göra.

Av Tezz - 6 november 2007 22:07

Idag var jag duktig. Jag hade en text att läsa tills imrogon, jag såg till att läsa den på tunnelbanan från skolan, lite när jag kom hem och resten på vägen hem från träningen. Detta gjorde jag för att för en gångs skull kunna ha en kväll framför tv´n utan att känna ångest över att jag borde plugga. Nu sitter jag här framför tv´n och det finns inget jag vill se! Varför är det så? När man har saker att göra så finns det ju alltid något att kolla på!Nå väl, ledig är jag i alla fall för tillfället och visst är det skönt att känna att man ligger i fas med det man ska göra, för en gångs skull...

Av Tezz - 4 november 2007 21:54

I fredags var jag och hälsade på Anna och familjen. De fick ju en dotter den 27/10, lilla Isabella. Som nog de flesta som känner mig vet, så tycker jag jättemycket om barn, så det var ju lite svårt att slita sig därifrån. Men jag hade i alla fall bestämt mig för att träna på kvällen så, så blev det. Konditionsträning, tufft men skönt!
Efter träning gick vi ut och åt lite thaimat och gick sedan vidare och tog några öl.

I lördags åkte jag och Christian på Science Fiction mässan. Intressant.... Mycket folk. Christian utökade sin Star Wars samling, jag köpte en kill bill "docka".

På kvällen hade vi fest. Blev singstar som vanligt...

Idag har jag varit otroligt seg och bara slappat hela dagen. Sov till halv 12, vet inte när jag gjorde det senast. skönt var det i alla fall.

...

Av Tezz - 1 november 2007 22:56

Idag var jag i skolan några timmar på förmiddagen och efter det tog jag en liten tur på stan, men eftersom jag är en fattig student så blev det inte så mycket inhandlat, lite värmeljus och skrivarpapper, vilket jag hade tänkt köpa tidigare i veckan... Tog mig till träningen idag också!!! Känns riktigt bra. Imorgon är jag ledig, eller ja, egentligen inte, har en bok jag ska läsa till på tisdag, men jag behöver inte släpa mig iväg till skolan i alla fall. Sovmorgon är alltid skönt =)Tänkte passa på att besöka Anna och Gunnar som fick en liten flicka i lördags också. Ska bli jättekul att träffa dem, se lilla Isabella och deras nya lägenhet.Ska se till att ta mig till träningen imorgon också, konditionsträning då... Har inte varit på ett fredagspass tidigare. Jobbigt sägs det. Efteråt ska jag gå ut och ta några "afterkick-öl" med folk därifrån också. Kan bli kul.

Ovido - Quiz & Flashcards