Alla inlägg den 30 juni 2008

Av Tezz - 30 juni 2008 14:54

Vissa dagar borde man bara ligga kvar i sängen, känns det som.... Igår började jag förberedelsen inför den eventuella busstrejken. Dags att plocka fram cykeln. Pumpade däcken, cyklade ett varv på parkeringen här utanför. Finemang, den funkade!


5.50 imorse, tid att möta upp en arbetskompis, som är van att cykla till jobbet och kan vägen. Densamma tiden ringer han och säger att han är lite försenad men påväg. Jaja, det är lugnt.

Vägen till jobbet: Min kedja hoppar av två gånger. Upptäcker att det inte går att cykla på den "ultimata" växeln, då hoppar kedjan av. Nå väl. P.g.a dessa omständigheter börjar dagen med att man blir försenad till jobbet. 5 min, inte hela världen.


Morgonen flyter på bra, dags att dela ut post. Vid första porten upptäcker jag att jag glömt min IR-sändare (typ, nyckel, som krävs till de flesta portarna) på kontoret. Bara att cykla tillbaka och hämta (jiippii).


Delar på, det går bra. Tjock reklam=tung, ostadig cykel. Utanför en port får jag fel tungdpunkt på cykeln. En förbipasserare lyckas dock hjälpa mig, och rädda cykeln från att välta. Nära ögat!


Inne i nästa port ska jag titta på min mobil, då jag hört att jag fått meddelande. Skärmen är svartvit och allt som ska synas syns inte! Min 2 veckor gamla mobil! Jag känner mig färdig att bryta ihop. Det är inte sant! Jag som t.o.m köpt ett skydd/strumpa till den och har varit jätteförsiktig för att inget ska hända....


En port senare. Det börjar åska! Efter ett lite tag öser/vräker regnet ned! Inget kul om man ska vara ute och dela post. På med regnskydden över posten! Springa mellan portarna... Vissa tillfällen regnar det så mycket att det inte går att gå ut... Under dessa stunder pillrar jag på mobilen ihop om att den ska funka igen. Tar ut batteriet och sätter i igen. Den funkar! Låg batteri-nivå. Kan det vara en anledning?


Nästa händelse. Fastnar med min hörlur/headset i något, så att denna går sönder. Efter detta har dock det varit ganska lugnt. Var lite orolig över att cykla hem. Visste inte om jag skulle våga, med allt som bara skitigt sig hela dagen.  Men, om det blir busstrejk imorrn, måste jag ha cykeln med mig hem...


Är hemma nu, helt slut efter dagens motion. Vilket jag trots allt är väldigt stolt över! 35 min cykeltur på morgonen, ett arbete där man definitivt inte sitter still, 35 (?) min cykeltur hem.

Ovido - Quiz & Flashcards