Alla inlägg den 18 september 2009

Av Tezz - 18 september 2009 15:54

f och z   

Vill ha lugn och ro igen. Hoppas på att Zelda blir som vanligt snart igen. Felix får snart slippa tratten och stygnen ska bort om en vecka. Kanske att det blir mer som vanligt då? Hoppas...


Av Tezz - 18 september 2009 15:35

och stannade hemma idag också. Fortfarande dålig. Igår kväll tappade jag rösten till och från. Fortfarande hes och snuvig, matt, men ingen feber. Är trött på det här nu. Vill bli frisk, nu på momangen! 


Blev ingen skön start på den här dagen heller... vaknade av att mobilen ringde, min syster som inte visste om att jag är hemma och är sjuk. Medan jag pratar i telefon upptäcker Niklas att Zelda har kissat i sängen. Andra gången nu sedan Felix har kommit hem. Hon beter sig fortfarande konstigt och vill inte riktigt komma nära honom, även fast det blivit något bättre. Hon är väl stressad, mkt som varit på gång här nu. Samtidigt mitt i alltihop bytte jag från sand till papperspellets i kattlådan (för att det inte skulle komma massa sand och damm i Felix sår), vilket hon inte heller verkar så förtjust i. Har nu valt att byta tillbaka till sanden och hoppas att vi ska slippa kisseriet i sängen. Inte särskilt kul... För säkerhetsskull kommer vi ha plast över madrassen om det nu skulle hända igen. Hoppas verkligen inte!

Någon som har ett bra tips hur man får bort kiss från madrassen btw? Har nu tvättat med vatten och ättika, läste att det skulle vara bra... men jag vet inte. kanske ska köpa möbeltvätt? Eller lämna in den på kemtvätt?

Ovido - Quiz & Flashcards