Alla inlägg den 17 september 2009

Av Tezz - 17 september 2009 13:31

Niklas föräldrar har under en tid nu pratat om att skaffa en stuga uppe i Hälsingland. Har varit mycket fram och tillbaka med den där, men så igår blev det klart, stugan blir deras i oktober! Hoppas nu på att kunna göra ett besök där uppe i slutet av oktober eller i början av november. Skulle vara så skönt att få komma bort lite. Skönt att ha något roligt att se fram emot! 

Av Tezz - 17 september 2009 13:18

Valde att stanna hemma idag också. Tar verkligen emot att ta sig till den där praktiken. Orkar helt enkelt inte, fast jag borde. Är dock fortfarande förkyld. Känner mig helt sänkt efter att bara ha varit uppe på affär´n, så det är väl ändå ok att vara hemma då? Svårt det där när man är dålig, men inte superdålig, det där gränsfallet till om man orkar/kan gå eller inte. I vilket fall så har det varit skönt att vara hemma. Känner att det är vad jag behöver just nu. Frågan är hur man ska göra imorgon... gå eller inte gå? Måste bestämma mig snart, ringa och säga om jag kommer eller inte. Jobbigt. 


På affären inhandlades en godispåse. Har inte blivit så många sådana på sista tiden, har inte varit särskilt sugen. En chkoklad bit lite då och då har inhandlats, men ingen godispåse. Var inte jättesugen idag heller, bara lite, på nått. Så lite smågodis blev det... Nu ångrar jag det. Det var inte särskilt gott. Hade varit bättre att handla lite frukt istället.  

Ovido - Quiz & Flashcards